Buurttuin CHE

Welkom in de Buurttuin bij de Christelijke Hogeschool in Ede!


De Christelijke Hogeschool (CHE) wil graag het contact met de buurt versterken. Als gastheer deelt de CHE daarom grond, materialen en koffie met moestuinierende buurtgenoten. Zij ontmoeten elkaar en delen groenten met medetuiniers en omwonenden. 

Buurtbewoners zijn van harte welkom voor een praatje of een bakkie koffie tijdens het gezamenlijke moestuinmoment. En natuurlijk kunnen studenten en docenten tijdens hun pauzes genieten van de tuin.

Geweldige ingrediënten voor een mooie oogst!


Op 16 september 2019 werd de tuin officeel geopend door de heer Henk Langerak, hoofd huisvesting & beheer van de CHE. Een mooie dag met aanwezigheid van buurtbewoners, tuiniers en organisaties. Onze hoop is dat de tuin uitgroeit tot een plek van ontmoeting voor de buurt!


Ben je geïnteresseerd om mee te gaan doen en wil je (leren) moestuinieren en/of wil je jouw moestuinkennis delen? Meld je dan gauw aan bij moestuinmatcher Edwin Gorissen. Je kunt dan volgend jaar samen groenten oogsten. Veel plezier! Bent u ook geinteresseerd in de ontwikkeling van een buurt(moes)tuin bij uw (zorg)instelling? Neem dan contact op met bestuur@mijntuinjouwtuin.nl